Klæder advokatinkasso dig af til skindet?

En gammel vittighed siger, at man aldrig skal spørge en advokat om klokken – det vil nemlig koste dyrt. I Valdal Advokatfirmas inkassoafdeling bryder vi imidlertid med ideen om fordyrende rådgivning og sagshåndtering, og vi tilbyder derfor basis inkassoaftaler til en fast lav pris.

Kan det betale sig at kaste penge efter inkasso?

Hver dag taler vi med erhvervsdrivende, der er fortvivlede over mulighederne for at få penge fra kunders ubetalte fakturaer. De synes, at et inkassoforløb kan virke både uoverskueligt og bekosteligt.
Og ja, et inkassoforløb kræver både tid, penge og professionalisme – men det er et vigtigt indgreb, da de manglende betalinger kan have stor og afgørende betydning for virksomhedens økonomi.

Vil du med på en kigger?

I Valdal Advokatfirmas inkassoafdeling tilbyder vi professionelle, basis-aftaler til en fast lav pris. Aftalerne indeholder både kredittjek, rykkerprocedure og telefonisk dialog.
Derudover får alle vores kunder et personligt weblogin med adgang til inkassosagen. Dette login giver overblik og gennemsigtighed i vores sagsbehandling, og du vil således altid have adgang til sagen – uanset tid og sted.

Lad os sammen sikre din virksomhed

Vi ved, at kunders betaling er alfa omega for din virksomheds eksistens. Derfor mener vi, at du naturligvis kun skal betale for inkassoforløbet, hvis vi får dine penge hjem. Det er med til at sikre din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig?

Du kan læse mere om vores inkassoafdeling og vores kontaktinformationer her.